Uitreiking Fleur Bloemen Award

 

Op donderdagavond 30 oktober 2014 is de Fleur Bloemen Award onder grote belangstelling van de pers en publiek, uitgereikt aan Wilma Fieten en de leerlingen van (voormalig) Obs de Lindert. Klik hier voor de volledige tekst.

 

Optreden dorpshuis Linde

 

Op zaterdagavond 1 februari 2014 heeft Wilma Fieten samen met de kinderen van Linde, de cabaret voorstelling van BoerenBlond geopend met het lied "Toverstafje voor de pijn". Het dorpshuis heeft van de entree € 0,50 p.p. gedoneerd aan de Fleur Bloemenstichting. Een mooi gebaar!

 

 

Cd uitreiking op 23 Augustus 2013

 

23 Augustus was het zover, bij "De muur tegen geweld" bij De Stapel werd de cd met het anti-pest lied "Toverstafje voor de pijn" uitgereikt aan burgemeester Roger de Groot van Zuidwolde. Onder grote belangstelling van publiek zong Wilma Fieten samen met de leerlingen van Obs de Lindert het lied. De verkoop van de cd is al goed op gang, de opbrengst gaat naar de Fleur Bloemen Stichting. Bekijk hier het filmpje op youtube van de opname en de cd uitreiking!

 

 

19 juni was een bijzondere dag voor de kinderen van OBS de Lindert, de leerkrachten en Wilma Fieten. Nadat de aardige buschauffeur van de bus die beschikbaar was gesteld door Ronnie ten Heuvel ( ten Heuvel taxi's ) uit Koekange iedereen keurig naar Zeewolde had vervoerd is hier de CD opgenomen voor de Fleur Bloemen Stichting. Spannend om in een echte opnamestudio te zijn! Na een paar keer inzingen mag het resultaat er wezen! Aarzel niet en koop deze CD, de opbrengst gaat naar de Fleur Bloemen Stichting. Samen Tegen Pesten! Hieronder kunt u de foto's bekijken. Door te scrollen ziet u ze allemaal. Vergeet niet om op vrijdag 23 augustus om 11:00 uur bij de presentatie van de CD aanwezig te zijn! Locatie: Commissieweg 38, De Wijk. De kinderen zullen dan samen met Wilma Fieten het lied zingen. De CD is dan ook te koop!

 

 

Nieuwe koor van Wilma tijdens hun optreden op de Culturele uitdag in Echten.

 

 

 

September 2011

Burgemeester Peter Snijders kreeg tijdens zijn afscheid het eerste exemplaar van de kinderen overhandigd van de nieuwe cd "Het Woldenlied". Een feestelijke aangelegenheid waarbij de kinderen een uitleg kregen over de prachtige "ketting" van de burgemeester en verwend werden met een hapje en een drankje.

 

 


 

 

2011 Cd opname tweede uitgave "Het Woldenlied" met kinderen van diverse basisscholen uit de Wolden.

 

 

 

Stonehill Fair 2011

 

 

Optreden wandelvierdaagse Zuidwolde 2011

 

 

Foto's optreden van Wilma Fieten en Cd presentatie op 16 Juli. Het eerste exemplaar van de Cd werd aan Wilma overhandigd door Jan Smit.

 

Foto archief

 

Optreden radio Continu